Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hírek

A Nagyecsed Városért Egyesület 2009 novemberében pályázatot nyújtott be a Szatmár Leader Közhasznú Egyesülethez a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetek végrehajtásához nyújtandó támogatás pályázati felhívás keretében meghirdetett „Magházak”- Közösségek infrastruktúra és eszközhátterének kialakítása célterületre.

A pályázat az egyesület keretein belül működő agár klub infrastruktúrájának fejlesztését célozza meg.  A tervezett és megvalósításra kerülő pálya, rendelkezne az agárfuttató versenyek megrendezéséhez szükséges feltételekkel, követelményekkel. Ma Magyarországon csak két helyen van hivatalos Pályaverseny. A nyugati régióban Rábapatonán, valamint Budapest vonzáskörzetében Isaszegen. A keleti régióban egyedülállóként az itt megvalósítandó versenypálya alkalmas lesz hivatalos Pályaverseny megtartására.

A pályázat adminisztratív ellenőrzése, a bírálás és döntéshozatal után, örömmel jelenthetjük, hogy pozitív döntést kapott. A Szatmár Leader Közhasznú Egyesület 2010. november 24-én ünnepélyes keretek között jelképesen oklevéllel „jutalmazta” a pályázókat. Ezen a napon postázták a nyerteseknek a pályázatnak helyt adó határozatot is.

dscf4623.jpg

Egyesületünk titkára az átadó ünnepségen